Legyél Te is Linkvárosunk Szerkesztője!

Szeretnél olyan internetes oldallal rendelkezni, amelyet felhasználók milliói láthatnak?

Van olyan hobbi, vagy Téged érdeklő téma, amelyet mindenki másnál jobban ismersz?

Ha igen, akkor Linkváros csak arra vár, hogy létrehozd benne saját linkgyűjteményedet.

Milyen hely Linkváros?

Linkváros a legjobb hivatkozások oldala. Itt biztos, hogy megtalálod az általad keresett honlapokat, hiszen Linkvárosban a legkirályabb linkek laknak. Saját linkvaros.hu oldalad elindításával pedig Te is részese lehetsz, hogy Linkvárosunk minél több hivatkozásnak adhasson otthont.

A Linkvárosunkban önálló linkgyűjteményt szerkeszthetsz. A linkvaros.hu Szerkesztőjeként pedig percek alatt számos hazai és külföldi felhasználóval oszthatod meg a Téged érdeklő témával kapcsolatos hivatkozásokat.

Mit kínálunk azoknak, akik a linkvaros.hu Szerkesztői lesznek?

Ingyenes domain nevet. A saját linkvaros.hu (téma.linkvaros.hu) oldaladra szabadon tehetsz fel a saját témádba vágó hivatkozásokat, valamint dönthetsz arról is, hogy a mások által beküldött linkek szerepeljenek-e oldaladon. Lehetőséged van több oldal szerkesztésére is.

Kiváló hirdetési lehetőséget. Minden általad szerkesztett oldalon 3 db ingyenes bannerhelyet biztosítunk számodra. A 250x250 pixeles felületeket pedig kedved szerint használhatod fel, vagy akár értékesítheted is őket. (Amennyiben kiadod valakinek a hirdetési felületet, akkor Neked kell gondoskodnod a számla nyújtásáról.)

Egyszerű admin felületet. Saját linkvaros.hu oldalad elkészítéséhez nem kell web-szakembernek lenned. Könnyen használható adminisztrációs felületünk segítségével így mindenféle programozói tudás nélkül megszerkesztheted linkgyűjteményedet.

Hogyan lehet profin felépített linkvaros.hu oldalad?

Legyél eredeti. Nézd meg tematikus oldalunkat, majd válassz olyan témát, amelyet mások még nem dolgoztak fel.

Legyél kompetens. Tervezd meg gondosan linkgyűjteményedet, alakíts ki koncepciót leendő oldaladra vonatkozóan. Érdemes végig gondolnod, hogy az általad választott témákhoz milyen hivatkozások passzolnak, hiszen oldaladon kizárólag az adott témára vonatkozó hivatkozások szerepelhetnek. Esetleg más oldalakról is vehetsz át linkeket, de fontos tudnod, hogy egy új linkgyűjtemény maximum 10%-ban tartalmazhat olyan témákat, illetve hivatkozásokat, amelyek a már meglévő oldalainkon is megtalálhatók.

Legyél igényes. Egyszerűen használható admin felületünk segítségével könnyedén tökéletesre csiszolhatod linkgyűjteményedet. A vonzó linkvaros.hu oldal kialakítása pedig egyet jelenthet látogatóid számának robbanásszerű növekedésével.

Legyél naprakész. Rendszeresen frissülő hivatkozásaid gyűjteményeinek segítségével látogatóid jobban megismerhetik a választott témáddal kapcsolatos híreket, újdonságokat.

Legyél kommunikatív. Tarts látogatóiddal minél szorosabb kapcsolatot. Válaszold meg minél gyorsabban a Neked küldött leveleket. Bíráld el a mások által beküldött hivatkozásokat annak alapján, beleférnek e oldalad koncepciójába. Amennyiben igen, akkor bátran használd ezeket, hiszen több szem többet lát, több link pedig Neked is többet érhet.

A linkvaros.hu oldal éles indulásával kapcsolatos kritériumok

Mit jelent az oldal éles indulása?

Amennyiben az adott oldal saját linkvaros.hu címével közvetlenül elérhetővé válik az interneten, azaz a megadott cím beírásával bárki képes azt meglátogatni.

Melyek az adott linkvaros.hu oldal éles indításának feltételei?

Linkváros – A kapcsolat Te Magad légy!

Jelentkezés: info@linkvaros.hu